Élelmiszer


Találatok száma: 109
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Pörkölt török mogyoró 200g

Pörkölt török mogyoró A török mogyoró (Corylus colurna) a nyírfafélék családján belül a mogyoró nemzetségébe tartozó fafaj

Pörkölt, sós mandula 200g

Pirított mandula 1 % sótartalommal, extra osztályú mandulából Összetevők: 99 % mandula, 1 % só. Forró levegővel pörkölt termék, nem olajban pörkölt. A mandula a mandulafa csonthéjas. ..

Természet Áldása kókuszzsír 500 ml

Természet Áldása kókuszzsír A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a kókuszdió szárított (vagy nem. ..

Datolya 1Kg

Természet Áldása datolya Átlagos tápérték/100 g Energiatartalom 1321 kJ/311 kcal Zsír 0, 1 g amelyből telített zsírsavak <0, 1 g. ..

Pörkölt, sós pisztácia 200g

Pörkölt, sós pisztácia, 1 % sótartalommal ( enyhén sós) A pisztácia a szömörcefélék családjába tartozik, Ázsiában és Kis-Ázsiában őshonos. Már i. e. 7000-ben is ismerték Törökországban. A csonthéjas. ..

Medjool datolya 250g

A friss datolya színe és mérete fajtától függően változó, a két legismertebb datolyafajta, a Medjool és a Deglet Noor datolya a nyugati országokban leginkább aszalt formában kapható, ám így is magas. ..

Pörkölt sós kesudió 200g

A kesu Közép-Amerikában őshonos örökzöld növény. A szömörcefélék családjába tartozik. A kesufa 5-10 méter magasra nő meg. Valódi termése, a kesudió, a megvastagodott kocsány alján található. Az olajos. ..

Makadámdió 100g

A makadámdió Ausztrália észak-keleti esőerdőiben őshonos, a próteafélék családjába tartozik. A világ legfinomabb. ..

Természet Áldása gránátalma-mangó gyümölcslé 1 L

Gránátalma- mangó gyümölcslé A gyümölcslé fő összetevője a gránátalma, mely egyperzsa eredetű, mediterrán növény, de mára már Európa földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is. ..

Természet Áldása útifű maghéj liszt 500g

Természet Áldása útifű maghéj liszt Az útifű maghéj kiváló rostforrás, mely leginkább hashajtó tulajdonsága miatt ismert, azonban jótékony hatását nem csak a belek, hanem a szív, valamint az. ..

<< Előző   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11   Következő >>


<< Vissza