Kereskedői regisztráció

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Kereskedői regisztráció

Ha szeretne megjelenni a Plázában a termékeivel, ha szeretne saját Facebook webáruházat, ahol kizárólag a saját termékei jelennek meg, akkor regisztrálnia kell a boltját a rendszerben.

Ahhoz, hogy kereskedői regisztrációját leadhassa, először regisztrálnia kell saját e-mail címével, mint bármely más vásárlónak, majd bejelentkezését követően az Ügyfélkapuban a "Kereskedői regisztráció" linkre kattintva adhatja meg boltjának adatait. A megadott adatokat az adminisztrátor ellenőrzi, majd a jóváhagyást követően létrehozza a rendszerben az Ön boltját. Erről a rendszer e-mail-ben értesíti.

A sikeres bolti regisztrációt követően megadhatja boltjának részletes adatait és feltöltheti termékeit. Mindeközben e-mail-ben megküldjük szerződési feltételeinket és magát a szerződést. Az aláírt szerződés beérkezése után aktiváljuk boltját, és megjelennek termékei a Pláza termékei között, valamint telepítheti Facebook Webáruház Alkalmazásunkat a saját Facebook rajongói oldalára.

 

<< Vissza