Háztartási vegyi áru

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Háztartási vegyi áru

Találatok száma: 49
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Hypo általános fertőtlenítő szer 1 L-es

Hypo, aktív klór tartalmú általános fertőtlenítő szer. Felhasználási területe: ruhák fehérítése, fertőtlenítése, illetve járó felületek olcsó és hatékony fertőtlenítésére használt szer. Vigyázat!. ..

Műanyag szemetes lapát

Általános használatú, műanyag szemetes lapát a mindennapos takarításhoz.

Mosogató szivacs dörzsi felülettel, nagy méretű 4 darabos

Általános nagy méretű színes formázott mosogató szivacs, dörzsi felülettel, 4 darabos csomagban. A feltüntett egységár egy csomagra vonatkozik.

Kata szórófejes ablak tisztító. 500 ml.-es

Kata alkoholos, általános ablaktisztító állítható szórófejjel. Speciális szórófeje nemcsak permet, hanem hab szórására is alkalmas a makacs szennyeződések tökéletes eltávolítására. A termék biztonsági. ..

Gumi kesztyű L-es méretű

Általános használatú gumi kesztyű, mely védi a kezet a sav, lúg, hypo és más háztartási szerek, illetve mikroorganizmusok ellen. Méret: L-es

Gumi kesztyű M-es méretű

Általános használatú gumi kesztyű, mely védi a kezet a sav, lúg, hypo és más háztartási szerek, illetve mikroorganizmusok ellen. Méret: M-es

Gumi kesztyű S-es méretű

Általános használatú gumi kesztyű, mely védi a kezet a sav, lúg, hypo és más háztartási szerek, illetve mikroorganizmusok ellen. Méret: S-es

Adrienn vízkőoldó 1 L-es

Az ADRIENN vízkőoldó rendkívül hatékonyan távolítja el a mosogatón, mosdókagylón, csempén lerakodott vízkövet, rozsda és egyéb makacs szennyeződéseket. Kiszerelés: 1 L. A termék biztonsági adatlapja. ..

Kiszerelés: 1

Bonus általános törlőkendő 5 darabos

Bonus háztartási felületek tisztítására alkalmas, kiváló nedvszívó képességű törlőkendő. Kiszerelés: 5 darab/csomag. A feltüntett egységár egy csomagra vonatkozik.

Kiszerelés: 5 darab/csomag

Mosogató szivacs dörzsi felülettel 10 darabos csomagban

Általános színes mosogató szivacs, dörzsi felülettel, 10 darabos csomagban. A feltüntett egységár egy csomagra vonatkozik.

1 2 3 4 5   Következő >>


<< Vissza