Természet Áldása webáruház

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Termékek szűrése

Árszínvonal

66 Ft - 27 384 Ft

Gyártó

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Természet Áldása webáruház


Természet Áldása webáruház Természet Áldása webáruház a Facebookon
Találatok száma: 180
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Sárga mustármag 50 g

A mustár a keresztesvirágú növények családjába tartozó fűszernövény , egyik legrégibb és legáltalánosabban ismert ételízesítők egyike. Jellegzetes aromája és gyógyító hatása miatt fűszerként, valamint. ..

Koriandermag 50 g

A koriander a zellerfélék családjába tartozó növényfaj. A Földközi-tenger vidékéről származó, ősidők óta használt fűszer. Világszerte ismert. Európa egyes részein a népi gyógyászatban antidiabetikus. ..

Természet Áldása barna lenmag 250g

Barna lenmag A hölgyek jól tudják, hogy a ruhaipar is kedveli a lenből készült darabokat, de a modern táplálkozástudomány a lenmagnak elsősorban azt a tulajdonságát értékeli, hogy a benne bőségesen. ..

Mazsola 100g

Átlagos tápérték/ 100 g Energiatartalom 1078 kJ/ 254 kcal Zsír 0, 5 g amelyből telített zsírsavak 0, 1 g Szénhidrát 59, 2 g Fehérje 3, .. .

Sótlan földimogyoró 100g

A földimogyoró a kétszikűek osztályába, a hüvelyesek rendjébe és a pillangósvirágúak családjába tartozik. .. .

Datolya 100g

Természet Áldása datolya Átlagos tápérték/100 g Energiatartalom 1321 kJ/311 kcal Zsír 0, 1 g amelyből telített zsírsavak <0, 1 g. ..

Hántolt napraforgó 250 g

A napraforgó Észak-Amerikából terjedt el Európába a nagy földrajzi felfedezések idején. Az úri kertek dísznövényeként honosodott meg, majd átkerült a paraszti kertekbe, később a szántóföldekre. Magja. ..

Természet Áldása sárgaborsó 500g

A sárgaborsó az európai konyhákban már régóta ismert és használt alapanyag. Az utóbbi években számos kutatás igazolja a hüvelyesek , köztük a sárgaborsó egészségre gyakorolt pozitív hatásait . A. ..

Kókuszreszelék 100g

A kókusz Dél-Ázsiából származik. Gyógyító hatásának köszönhetően csodanövénynek is nevezik, a trópusi népek isteni adományként tekintenek rá . Tradicionálisan a vallás és orvoslás területén lényeges. ..

1 2 3 4 ... 18   Következő >>


 

Természet Áldása termékek webáruháza


Üdvözli a Hungarian Flavours Kft, mely 2007-ben jelent meg a piacon.
A Hungarian Flavours Kft.-t két ember álmodta meg és hozta létre 2007-ben.
A kezdetektől egészséges, különleges és frissítő újítások sora jelent meg kínálatunkban.
Szemes-termék importőrként váltunk ismertté itthon és a nemzetközi piacon is,
de ma már három márka büszke tulajdonosai is vagyunk: Természet Áldása, Pome, Café Rosé.
A márkánknak és az általunk forgalmazott illetve csomagolt több mint száz különböző terméknek
köszönhetően társaságunknak, egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: igényeiknek és az
ízlésüknek megfelelően minden nap emberek ezrei jutnak ellenőrzött és magas minőségű élelmiszerekhez,
frissülnek fel és vállnak egészségesebbé gyümölcsleveink, száraz termékeink fogyasztásával.
Legnagyobb volumenben szemes termékekkel foglalkozunk, de kínálatunkban megtalálhatóak
a különböző bio gyümölcslevek, bio kávék vagy éppen a kókuszzsír. A magas
minőségű, ellenőrzött, egészséges élelmiszerek forgalmazása mellett kötelezte el
magát társaságunk. Nagy hangsúlyt fektetünk tehát az élelmiszerek forrásának tisztaságára,
a szállítási körülmények legoptimálisabb kivitelezésére.

Szállítási költségek

futár - előre utalás
0 Ft - 4 000 Ft » 2 000 Ft
4 001 Ft - 15 000 Ft » 890 Ft
15 001 Ft - 10 000 000 Ft » 0 Ft
futár - utánvét
0 Ft - 4 000 Ft » 2 000 Ft
4 001 Ft - 15 000 Ft » 890 Ft
15 001 Ft - 10 000 000 Ft » 0 Ft
személyes átvétel
4 000 Ft - 1 000 000 Ft » 0 Ft

A megrendelt termékeket 2-3 munkanap alatt, vagy a megrendelését követően telefonos egyeztetés alapján meghatározott időpontban veheti át. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni, vagy a Webshop üzemeltetőjének a bankszámlaszámára kell elutalni, melyet a visszaigazoló e-mailben küldünk el Önnek. Az utalás beérkezése után. felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítás időpontjával kapcsolatban.:

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz, így nem merül fel csomagolási költség sem.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Szállítási áraink:

15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

15.000 Ft alatti rendelés esetében:

Kiszállítás futárszolgálattal 890 ,- forint

Minimális rendelési összeg: 4000 Ft

 

Garancia és szavatosság

Az árukra terméktípusuktól függően eltérő szavatosság van, ami a termékeken fel van tüntetve. Áruházunkban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre. Ezért kibontott terméket nem áll módunkban visszavenni. A megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni!

Elállás joga

Minden vevőnek a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül elállási joga van. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, hiánytalan, sérülésmentes gyári csomagolásban érkezik vissza a Webáruház üzemeltetőjéhez. A vásárló az elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy telefonon kell bejelentse. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is.Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét idekattintva olvashatja!

<< Vissza