Online Pláza

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Online Pláza

Mi az az online pláza?

Mi az az online pláza?Internetes boltok gyűjtőhelye, amelyek termékei egy közös kategória-rendszerbe sorolva együttesen listázódnak. A felhasználó egyszerre akár több bolt termékét is beteheti kosarába, és egyszerre adhatja le rájuk megrendelését. A boltok üzemeltetői csak a saját termékeik megrendeléséről kapnak értesítést, és a szállítási költség is boltonként számolódik. A vásárlónak nem kell webáruházról webáruházra járnia, hanem mindent megtalál egy helyen.

A webáruház tulajdonosok számára a pláza nem más, mint még egy olyan felület, bolthely, ahol a termékeikkel megjelenhetnek, ezáltal növelhetik forgalmukat olyan vásárlók megtalálásával, akiket nem tudtak elérni saját webáruházukon keresztül.
 

Miben más egy online pláza, mint egy webáruház?

Miben más egy online pláza, mint egy webáruház?A vásárló szemszögéből nézve az egyetlen különbség az, hogy egy helyen sokkal szélesebb termékpalettából válogathatja össze kosarának tartalmát, így gyorsabban, egyszerűbben vásárolhat.

A boltok szemszögéből nézve azonban a különbség óriási. A pláza tökéletes kiegészítése lehet egy webáruháznak. Azok a vásárlók, akik ismerik a bolt hivatalos webáruházát, azok úgyis ott adják le rendeléseiket. A pláza azokat az internetezőket célozza meg, akik még nem akadtak rá a bolt oldalára.
 

Miért nyissak boltot a plázában, ha már van webáruházam?

A plázában boltot nyitni olyan, mint még egy üzlethelyiség megnyitása egy forgalmas helyen. A legfontosabb különbség, hogy az online plázában nyitott bolt nem igényel befektetést, sem pedig hosszadalmas fejlesztést. Mivel a pláza automatán átveszi a termékeket a szerződött partnerek webáruházából, így Önnek nem jelent plusz munkát a frissítés. Amikor frissíti saját webáruházát, frissül a plázában is a kínálata.

Hogyan csatlakozhat egy bolt a plázához?

Hogyan csatlakozhat egy bolt a plázához?

Először  regisztrálnia kell, mint normál felhasználó, hogy a rendszer hitelesíthesse a megadott e-mail cím valódiságát. Majd jelentkezzen be az e-mail-ben kapott - véletlenszerűen generált - jelszavával, amit ezután meg is változtathat. Bejelentkezését követően kattintson az Ügyfélkapuban a "Kereskedői regisztráció"-ra és töltse ki bolti jelentkezését.

Adminisztrátoraink ellenőrzik a megadott adatokat és létrehozzák Önnek a saját boltját a plázán belül, melyről értesítést küld az Ön e-mail címére. Ezután megkezdheti a bolt adatainak feltöltését:
 

  • Rövid leírás a boltjáról, termékpalettájáról.
  • Szállítási és fizetési feltételek megadása.
  • Csere és elállás feltételeinek megadása.
  • Szállítási költségek megadása.
  • Személyes átvételi lehetőség esetén offline boltjai megadása.
  • Termékkategóriái és termékei feltöltése.

Amennyiben rendelkezik hagyományos webáruházzal, akkor rendszerünk képes csatlakozni hozzá és automatikusan le tudja tölteni a termékeket és a termékkategóriákat. Ennek módjáról és technikai feltételeiről a jelentkezést követően részletes leírást bocsátunk rendelkezésére.

Mennyibe kerül ez nekem?

Mennyibe kerül ez nekem?A regisztráció és a bolt megnyitása a plázában nem jár beruházással, nem igényel befektetést. Cégünk sikerdíjas rendszerben működik és a megrendelések értéke alapján számít fel jutalékot. Adatai megadásával kérje ajánlatunkat az info@gs-plaza.hu címen!

 

<< Vissza