Naptár, határidőnapló

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Termékek szűrése

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Naptár, határidőnapló

Találatok száma: 8
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Naptártartó karton kicsi a 23TA-s naptárhoz. Méret 20,5X16 cm

Fehér karton naptártartó a /kicsi/ 23TA naptárhoz. Szélessége: 20, 5 cm, magassága: 16 cm. Alsó része széthajtható, a naptárat álló helyzetbe helyezhetjük az asztalra.

Szélesség: 20,5 cm
Magasság: 16 cm

Naptártartó karton a normál 24TA-s naptárhoz. Méret 31X16 cm

Fehér karton naptártartó a normál 24TA naptárhoz. Szélessége: 31 cm, magassága: 16 cm. Alsó része széthajtható, a naptárat álló helyzetbe helyezhetjük az asztalra.

Szélesség: 31 cm
Magasság: 16 cm

Naptár holdfázisos közepes asztali 23TA-s tartó nélkül. Méret 21x14 cm

Hagyományos spirálozott holdfázisos jelölésű asztali naptár, hófehér papíron. Az ünnepnapok pirossal jelölve. A karton tartó rész nélkül forgalmazzuk. Egy oldalon, egy hét van feltüntetve. Méret:. ..

Méret: szélesség 21 cm, magasság 14 cm

Társadalom biztosítási TB számfejtési naptár 2018-as

Társadalom biztosítási számfejtési naptár könyvelőknek mindennapos használatra. Két oldalas, 200 gr. -os papírra nyomtatva. 2018-as évre vonatkozó

Naptár holdfázisos normál asztali 24TA-s tartó nélkül. Méret 29X14 cm

Hagyományos spirálozott holdfázisos asztali naptár, hófehér papíron. Az ünnepnapok pirossal jelölve. A karton tartó rész nélkül forgalmazzuk. Egy oldalon, egy hét van feltüntetve. Méret: szélesség 29. ..

Méret: szélesség 29 cm, magasság 14 cm

Színes asztali naptár Budapest képeivel fehér karton tartóval. Méret 32x15 cm

Színes, Budapest fotóival készült spirálozott asztali naptár, fényes papíron. Az ünnepnapok pirossal jelölve. A karton tartó résszel együtt forgalmazzuk. Egy oldalon, egy hét van feltüntetve. A naptár. ..

Színes asztali fekvő naptár Csízió műbőr bevonatú karton tartóval. Méret 30X12 cm

Színes, fotókkal készült spirálozott fekvő asztali naptár, fényes papíron. Az ünnepnapok pirossal jelölve. A műbőr borítású tartó résszel együtt forgalmazzuk. Egy oldalon, egy hét van feltüntetve. A. ..

Nyomott fix napos határidő napló A/5-ös puha műbőr borítással. Menta zöld

Szivacsos, puha műbőr borítású A/5-ös méretű elegáns nyomott évszámos napi határidőnapló. Oldalanként egy napos, a szombat és vasárnap egy oldalon szerepelnek. A napokat betűvel is feltüntették az. ..

Méret: 21x15 cm
Szín: menta zöld


<< Vissza