Élelmiszer


Találatok száma: 110
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Mandula blansírozott 100g

Blansírozott mandula nagyszemű 100g Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, rostokban, alfa-tokoferolban, ásványi anyagokban, mint például magnézium. ..

Pörkölt, sós mandula 200g

Pirított mandula 1 % sótartalommal, extra osztályú mandulából Összetevők: 99 % mandula, 1 % só. Forró levegővel pörkölt termék, nem olajban pörkölt. A mandula a mandulafa csonthéjas. ..

Pörkölt, sós pisztácia 200g

Pörkölt, sós pisztácia, 1 % sótartalommal ( enyhén sós) A pisztácia a szömörcefélék családjába tartozik, Ázsiában és Kis-Ázsiában őshonos. Már i. e. 7000-ben is ismerték Törökországban. A csonthéjas. ..

Pörkölt török mogyoró 200g

Pörkölt török mogyoró A török mogyoró (Corylus colurna) a nyírfafélék családján belül a mogyoró nemzetségébe tartozó fafaj

Pörkölt sós kesudió 200g

A kesu Közép-Amerikában őshonos örökzöld növény. A szömörcefélék családjába tartozik. A kesufa 5-10 méter magasra nő meg. Valódi termése, a kesudió, a megvastagodott kocsány alján található. Az olajos. ..

Makadámdió 200g

Makadámdió A makadámdió Ausztrália észak-keleti esőerdőiben őshonos, a próteafélék családjába tartozik. A világ. ..

Mindszentkállai Olaszrizling 2020
Ár:
2 500 Ft

Mindszentkállai Olaszrizling 2020

VinAgora Nemzetközi Borverseny – ezüstérem A mindszentkállai Szűcsoldal napsütötte lankáiról származó szőlő és a belőle készült bor jól reprezentálja a Káli-medence sokszínűségét. Zöldessárga. ..

Űrtartalom: 0,75 l g/l
Jelleg: száraz g/l
Alkohol: 12,5 % vol
Cukor: 5 g/l
Savtartalom: 5,4 g/l g/l
Fogyasztási hőmérséklet: 12°C g/l
Aszófői Chardonnay 2020
Ár:
5 100 Ft

Aszófői Chardonnay 2020

Jellegzetes citrusos illat és íz világa kis vajassággal egészül ki. Savtartalma, testessége és alkoholtartalma kellemes harmóniát alkot.

Űrtartalom: 0,75 l g/l
Jelleg: száraz g/l
Alkohol: 12,5 % vol
Cukor: 6 g/l
Savtartalom: 6,2 g/l g/l
Fogyasztási hőmérséklet: 12°C g/l
<< Előző   1 ... 5 6 7 8 9 10 11   Következő >>


<< Vissza