Zöld Leszek

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Termékek szűrése

Árszínvonal

590 Ft - 129 900 Ft

Gyártó

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Zöld Leszek


Zöld Leszek Zöld Leszek a Facebookon
Találatok száma: 8
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Flexibilis vízálló napelem 12V-os akkumulátorok töltéséhez
Ár:
29 900 Ft

Flexibilis vízálló napelem 12V-os akkumulátorok töltéséhez

Ezt a nagyteljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. A sós tengervíznek is ellenáll, a panel UV álló anyagból készült, felülete lépésálló.

Anyaga: UV-álló mûanyag, fehér
Hordozható napelemes készlet lakókocsikhoz, kempingezéshez (40W)
Ár:
99 800 Ft

Hordozható napelemes készlet lakókocsikhoz, kempingezéshez (40W)

Elsősorban lakókocsik, lakóautók, hajók áramellátásához ajánljuk angol gyártmányú, nagyteljesítményű, 12V-os, napelemes akkumulátor töltő készletünket.

Napelemes készlet hajókhoz, lakókocsikhoz (60W)
Ár:
129 900 Ft

Napelemes készlet hajókhoz, lakókocsikhoz (60W)

Elsősorban lakókocsik, lakóautók, hajók áramellátásához ajánljuk angol gyártmányú, nagyteljesítményű, 12V-os, napelemes akkumulátor töltő készletünket.

Kompakt fénycső, 14 W - 810 Lumen - E27
Ár:
590 Ft

Kompakt fénycső, 14 W - 810 Lumen - E27

Egy kb. 60-70 W-os hagyományos izzó kiváltására tökéletesen alkalmas, kellemes meleg-fehér fényt adó fénycső E27 típusú (vastag) menetes foglalattal.

Kompakt fénycső, burkolt, 14 W - 800 Lumen - E27
Ár:
690 Ft

Kompakt fénycső, burkolt, 14 W - 800 Lumen - E27

E kiváló minőségű kompakt fénycső különlegessége, hogy műanyag burkolata védelmet biztosít az üvegcső törése ellen és tisztítása is egyszerűbb.

Kompakt fénycső, burkolt, gyertya, 8 W - 400 Lumen - E14
Ár:
790 Ft

Kompakt fénycső, burkolt, gyertya, 8 W - 400 Lumen - E14

E gyertya alakú kompakt fénycső különlegessége, hogy műanyag burkolata egyedi formát biztosít (csillárok) és az üvegcső törése ellen is véd.

Kompakt fénycső, mini, burkolt, 8 W - 400 Lumen - E14
Ár:
790 Ft

Kompakt fénycső, mini, burkolt, 8 W - 400 Lumen - E14

Egy hagyományos 40 W-os izzó kiváltására tökéletesen alkalmas, fogyasztása azonban csak ötöde annak.

Kompakt fénycső, spirál, 11 W - 700 Lumen - E27
Ár:
790 Ft

Kompakt fénycső, spirál, 11 W - 700 Lumen - E27

Ez a kiváló minőségű spirál alakú kompakt fénycső, egy hasonló fénnyel világító hagyományos izzó áramfogyasztásának csak 20 százalékát használja ugyanolyan fény előállítására. Egy kb. 60 W-os izzószálas fényforrás kiváltására alkalmas. 

A "Zöld Leszek!" webáruház célja, hogy olyan környezetbarát műszaki termékeket kínáljon, amelyek segítségével rengeteg energiát, pénzt lehet megtakarítani és óvjuk vele a környezetünket. Sok kicsi – sokra megy! Ha minden ember csak egy kicsit is odafigyel a mindennapok apróságaira, sokat tehet azért, hogy barátságban élhessünk a környezetünkkel. Olyan ötletes dolgokat talál itt, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy élhetőbbé tegyük a körülöttünk lévő világot.

Szállítási költségek

futár - előre utalás
0 Ft - 19 999 Ft » 1 590 Ft
20 000 Ft - 1 000 000 Ft » 0 Ft
futár - utánvét
0 Ft - 19 999 Ft » 1 590 Ft
20 000 Ft - 1 000 000 Ft » 0 Ft
személyes átvétel
0 Ft - 1 000 000 Ft » 0 Ft

Az Encase kft. (zoldleszek.hu) webáruházának általános szerződéses feltételei

A szerződés létrejötte

1. A webáruházunkban megjelenített termékek elsősorban az interneten keresztül on-line módon és házhoz szállítással rendelhetők meg. A kiszállítási mód megválasztására, a megrendelési folyamat során van lehetőség. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak minden pontjával egyetért, és magára nézve kötelező érvényűnek fogadja el.

Felhívjuk a figyelmét, hogy e szerződés nyelve magyar, nem minősül írásba foglalt szerződésnek, nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, a későbbiekben nem kereshető vissza és magatartási kódexre nem utal.

2. A megrendelés elküldése előtt azzal, hogy Ön bejelöli, hogy "Elolvastam és elfogadom a vásárlási feltételeket”, tudomásul veszi annak tartalmát és az ebben foglalt eljárásokat. Ön a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva indítja el a rendelést. Amennyiben megrendelését a rendszerünk rögzítette, akkor erről néhány percen belül egy automatikus e-mailt küld Önnek, amelyben megrendelésének főbb adatai fel vannak tüntetve. A megrendelést két napon belül feldogozzuk és visszaigazolást küldünk. A visszaigazolás elküldésével a webáruházat üzemeltető Encase Kft. és Ön között a 17/1999 (II.5.) Korm. Rendelet szerinti szerződés jön létre. Amennyiben az áruház az Ön megrendelését 48 órán belül nem igazolja vissza, akkor ajánlati kötöttsége megszűnik és Ön a szerződéskötéstől egyoldalúan elállhat.

Az áruház használata

3. A webáruház használatával, működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan a Vásárlási információk menüpontban talál tájékoztatást, illetve további kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken a rendelkezésére állunk.

Árak és díjak

4. A termékekre vonatkozóan feltüntetett árak tartalmazzák a hozzá kapcsolódó ÁFA-t és valamennyi más esetleges adót, illetéket és egyéb költséget (pl. termékdíj). A termékek árai azonban nem tartalmazzák a külön választható házhoz szállítás díját. Az áruk kiszállításához szükséges csomagolás költsége nem kerül külön felszámításra. Minden megrendelés esetében tételes ÁFA-s számlát állítunk ki a számlázási címben megadott adatokkal. Ha a megrendelő másképpen nem rendelkezik, akkor a számla eredeti példányát a termékkel együtt küldjük el a megadott szállítási címre. Bármilyen fizetési módot választ is (bankkártyás fizetés, PayPal, utánvét, vagy banki átutalás), az az ön számára díjtalan, áruházunk semmilyen költséget, vagy díjat nem számít fel. (Az Ön bankja felszámíthat költségeket, erre azonban áruházunknak nincs befolyása.)

Szállítási költségek

5. A honlapon, megrendelése feladásakor legalább egy, de egyes esetekben akár többféle szállítási mód közül választhat, amelyek eltérő tartalmú szolgáltatásokat és eltérő díjakat tartalmaznak. A szállítási díjak nem egy-egy termékre, hanem egy-egy megrendelésre (szállítási címre) és/vagy max. 20 kg súlyú csomagra vonatkoznak. Amennyiben a csomag mérete és/vagy súlya miatt a szállítási díj meghaladja a feltüntetett mértéket, akkor ezt a kiszállítás előtt minden esetben jelezzük. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az egyedi kiszállítást végző futárszolgálatok és a posta munkatársai általában a megrendelt csomagokat munkanapokon és munkaidőben, valamint előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Ha a küldemény átadása azért hiúsul meg, mert azt a címzett távolléte miatt nem tudták kézbesíteni, az ebből adódó kiszállítási problémákért és esetleges többletköltségekért áruházunk nem vállal felelősséget.

Adatok megadása és adatkezelés

6. A „Megrendelés” oldalon található minden adatbeviteli mezőt pontosan ki kell tölteni. Ez a vásárláshoz és a kiszállításhoz elengedhetetlenül szükséges adatok megadását jelenti. Nagyon fontos ezen adatok teljes körű és pontos megadása, egyébként előfordulhat, hogy nem tudjuk számlázni és kézbesíteni a megrendelést. Személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi nyilatkozatban talál információt

Szállítási határidők

7. A megrendelések teljesítési (kiszállításra történő átadásának) határideje általában a visszaigazolás elküldésétől számított 1-2 munkanap. (Egyes termékek esetében a szállítási határidő ettől eltérhet, ezt azonban a termékek ismertetőjében, vagy a visszaigazolásban általában külön jelezzük.) A megrendelt termékek kiszállításra történő átadásáról minden esetben e-mailben értesítjük. A szállítást végző szolgáltatók általában 1-3 munkanap alatt juttatják el a küldeményt a megadott magyarországi címre. Ön tehát - a választott szállítási módtól függően – általában a megrendelést követő 1-5 munkanapon belül kézhez kapja a megrendelt terméket.

Abban az esetben, ha a megrendelt áru készlete kifogyott, az Encase Kft. fenntartja magának a jogot, hogy más hasonló terméket ajánljon, vagy elálljon a szerződéstől. Az Encase Kft. fenntartja a jogot, hogy a webáruházban kínált termékek kínálatát, kiszerelését, összetételét és árát előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztassa. Ez nem vonatkozik az Encase Kft. által már visszaigazolt megrendelésekre.

A vásárlástól való elállás joga

8. A hatályos törvények szerint Ön jogosult a megrendelést követően a megrendelt termékek kiszállítása előtt a vásárlástól minden jogkövetkezmény nélkül elállni. Ezt az igényét az info(kukac)encase(pont)hu e-mail címen kell jeleznie. Ebben az esetben nem terheli Önt sem a termék sem a kiszállítás díja. Ha a terméket és a kiszállítás díját Ön már kifizette, akkor azt haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük.

9. Ön jogosult az áru átvételét követő 8 munkanapon belül is indoklás nélkül elállni a megrendelt termékek megvásárlásától. Ebben az esetben önnek a terméket vissza kell küldenie címünkre. A visszaszállítás költsége a vevőt terheli. Elállás esetén haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül a termék vételárát visszatérítjük. Az elállás joga az áru kézhezvételének napjától él. Az elállás joga Önt akkor is megilleti, ha a terméket annak kézhezvételétől számított 8. munkanapon küldi vissza.

A felek eltérő megállapodása hiányában Ön nem gyakorolhatja az elállási jogot, szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést az Ön beleegyezésével megkezdte, olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ, olyan termék értékesítése esetében, amely az Ön személyéhez kötött, illetve amelyet az Ön utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó, illetve hang-, és/vagy képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást már felbontotta, hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében és szerencsejáték-szerződés esetében.

10. Tájékoztatjuk, hogy Önnek, mint vásárlónak viselnie kell az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával (visszaszállításával) kapcsolatban felmerült költségeket, még abban az esetben is, ha az Ön részére esetleg ingyenes volt a kiszállítás. Mivel a visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, utánvéttel és/vagy portósan küldött csomagokat nem veszünk át.

11. Az Encase Kft. kizárólag hiánytalan állapotú termék visszaszolgáltatása esetén köteles az elállást elfogadni és a vételárat megtéríteni. Ön ugyancsak köteles visszaszolgáltatni az adott termék(ek) vásárlásához és/vagy vásárlási értékhez kötött ajándékokat, kedvezményre jogosító kuponokat, amennyiben kapott ilyeneket, ellenkező esetben azokat teljes értékükön leszámlázzuk. Az Encase Kft. jogosult Öntől követelni azon kárainak megtérítését is, amelyek a termék nem rendeltetésszerű használatából keletkeztek..

12. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt jelezheti a megadott elérhetőségeink bármelyikén írásban, vagy telefonon és tájékoztatjuk a lebonyolítás módjáról. Kérjük minden esetben hivatkozzon a megrendelés és/vagy a számla számára.

Értesítések

13. Postai úton, írásban történő értesítés alkalmával a feladás időpontját vesszük figyelembe. Ebben az esetben ajánlott küldeményként adja fel értesítését, hogy a postára adás dátumát rögzíteni lehessen. Szóbeli igénybejelentés alkalmával a telefonhívás időpontját tekintjük érvényesnek, melyet e-mail megküldésével megerősítünk.

Jótállás és szavatosság

14. A webáruházban forgalmazott termékek megfelelő működésére az Encase kft. a vonatkozó jogszabályokban előírtak szerint garanciát vállal. A garancia általában a termék átvételének napjától számított 1 év. A garanciális és jótállási igényen túl Ön a termékekre vonatkozó, jogszabályokban meghatározott, az átvétel napjától számított 2 évig szavatossági igénnyel is élhet. Garanciális igényét a jótállási jegy, vagy ennek hiányában a számla bemutatásával érvényesítheti. A jótállási és szavatossági igény a vonatkozó jogszabályokban meghatározott esetekben, tervezési-, gyártási- és/vagy anyaghibából történt meghibásodásokra terjed ki. Garanciális és szavatossági igényét a megjelölt szakszervízekben, vagy a hibás terméket webáruházunk címére visszajuttatva érvényesítheti. A meghibásodott terméket kijavítjuk, illetve ha ez nem lehetséges, akkor cseréljük. Garanciális javítás, vagy csere esetén a termékre (vagy a kicserélt/kijavított fődarabra) vonatkozó garanciális és szavatossági határidő a javítás/csere napjától újraindul. A jótállási kötelezettség – a fixen beépített termékek kivételével - nem terjed ki a termékek cégünkhöz, illetve a vásárlónak történő visszaszállítás költségeire, ezek a vevőt terhelik. Tájékoztatjuk, hogy a garanciális és szavatossági ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben , illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók. Kérjük, hogy garanciális probléma esetén – személyes megkeresése előtt – szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni levélben, telefonon, vagy e-mailben, hogy tájékoztathassuk a teendőkről.

15. Kérjük, hogy kiemelten ügyeljen a termékek rendeltetésszerű használatára. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat nem térítjük meg, azokra a garanciális kötelezettségek nem vonatkoznak. Ha a termékekhez mellékelt használati útmutatókban foglaltak nem egyértelműek az Ön számára, vagy a termékek használatával, üzemeltetésével kapcsolatban kérdése merülne fel, akkor lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol munkatársaink készségesen segítenek.

Egyéb rendelkezések

16. Bármilyen okból történő visszaszállítás esetén, a csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videón és/vagy fotón rögzítésre kerül annak felbontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges félreértések elkerülése végett van szükség. (Például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt-e).

17. A webáruházban a termékekről közölt fotók csak illusztrációként szolgálnak és eltérhetnek a valóságostól.

18. A webáruházban a termékekről közölt technikai adatok és jellemzők a termékek gyártói által megadott adatok és előzetes értesítés nélkül változhatnak.

19. Az itt nem részletezett kérdésekben a vonatkozó magyar jogszabályok, különösen a Polgári Törvénykönyv és a 17/1999 (II.5.) Korm. Rendelet előírásai az irányadók.

Cégadatok

20. A webáruház üzemeltetője:
Encase Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzék száma: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága Cg.13-09-139046.
Székhelye: 2627 Zebegény, Dózsa György út 74.
Képviselő: Kékesi Gábor ügyvezető.
Adószám: 22762326-2-13
Bank: CIB Bank Zrt., 10700323-65610198-51100005
IBAN: HU48 1070 0323 6561 0198 5110 0005
Az Encase Kft., a 2005. évi CLXIV. törvényben előírtak szerint, kereskedelmi tevékenységét Zebegény Község Jegyzőjénél bejelentette, aki azt 128/2011. szám alatt nyilvántartásba vette és a működési engedélyt kiadta.

Kapcsolat:
Postacím: Encase Kft., 2627 Zebegény, Pf: 10.
E-mail: info@encase.hu
Telefon: +36 303 945 456
Skype: zoldleszek

A vásárlástól való elállás joga

A hatályos törvények szerint Ön jogosult a megrendelést követően a megrendelt termékek kiszállítása előtt a vásárlástól minden jogkövetkezmény nélkül elállni. Ezt az igényét az info(kukac)encase(pont)hu e-mail címen kell jeleznie. Ebben az esetben nem terheli Önt sem a termék sem a kiszállítás díja. Ha a terméket és a kiszállítás díját Ön már kifizette, akkor azt haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük.

Ön jogosult az áru átvételét követő 8 munkanapon belül is indoklás nélkül elállni a megrendelt termékek megvásárlásától. Ebben az esetben önnek a terméket vissza kell küldenie címünkre. A visszaszállítás költsége a vevőt terheli. Elállás esetén haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül a termék vételárát visszatérítjük. Az elállás joga az áru kézhezvételének napjától él. Az elállás joga Önt akkor is megilleti, ha a terméket annak kézhezvételétől számított 8. munkanapon küldi vissza.

A felek eltérő megállapodása hiányában Ön nem gyakorolhatja az elállási jogot, szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést az Ön beleegyezésével megkezdte, olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ, olyan termék értékesítése esetében, amely az Ön személyéhez kötött, illetve amelyet az Ön utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó, illetve hang-, és/vagy képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást már felbontotta, hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében és szerencsejáték-szerződés esetében.

Tájékoztatjuk, hogy Önnek, mint vásárlónak viselnie kell az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával (visszaszállításával) kapcsolatban felmerült költségeket, még abban az esetben is, ha az Ön részére esetleg ingyenes volt a kiszállítás. Mivel a visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, utánvéttel és/vagy portósan küldött csomagokat nem veszünk át.

Az Encase Kft. kizárólag hiánytalan állapotú termék visszaszolgáltatása esetén köteles az elállást elfogadni és a vételárat megtéríteni. Ön ugyancsak köteles visszaszolgáltatni az adott termék(ek) vásárlásához és/vagy vásárlási értékhez kötött ajándékokat, kedvezményre jogosító kuponokat, amennyiben kapott ilyeneket, ellenkező esetben azokat teljes értékükön leszámlázzuk. Az Encase Kft. jogosult Öntől követelni azon kárainak megtérítését is, amelyek a termék nem rendeltetésszerű használatából keletkeztek..

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt jelezheti a megadott elérhetőségeink bármelyikén írásban, vagy telefonon és tájékoztatjuk a lebonyolítás módjáról. Kérjük minden esetben hivatkozzon a megrendelés és/vagy a számla számára.

Jótállás és szavatosság

A webáruházban forgalmazott termékek megfelelő működésére az Encase kft. a vonatkozó jogszabályokban előírtak szerint garanciát vállal. A garancia általában a termék átvételének napjától számított 1 év. A garanciális és jótállási igényen túl Ön a termékekre vonatkozó, jogszabályokban meghatározott, az átvétel napjától számított 2 évig szavatossági igénnyel is élhet. Garanciális igényét a jótállási jegy, vagy ennek hiányában a számla bemutatásával érvényesítheti. A jótállási és szavatossági igény a vonatkozó jogszabályokban meghatározott esetekben, tervezési-, gyártási- és/vagy anyaghibából történt meghibásodásokra terjed ki. Garanciális és szavatossági igényét a megjelölt szakszervízekben, vagy a hibás terméket webáruházunk címére visszajuttatva érvényesítheti. A meghibásodott terméket kijavítjuk, illetve ha ez nem lehetséges, akkor cseréljük. Garanciális javítás, vagy csere esetén a termékre (vagy a kicserélt/kijavított fődarabra) vonatkozó garanciális és szavatossági határidő a javítás/csere napjától újraindul. A jótállási kötelezettség – a fixen beépített termékek kivételével - nem terjed ki a termékek cégünkhöz, illetve a vásárlónak történő visszaszállítás költségeire, ezek a vevőt terhelik. Tájékoztatjuk, hogy a garanciális és szavatossági ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben , illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók. Kérjük, hogy garanciális probléma esetén – személyes megkeresése előtt – szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni levélben, telefonon, vagy e-mailben, hogy tájékoztathassuk a teendőkről.

Kérjük, hogy kiemelten ügyeljen a termékek rendeltetésszerű használatára. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat nem térítjük meg, azokra a garanciális kötelezettségek nem vonatkoznak. Ha a termékekhez mellékelt használati útmutatókban foglaltak nem egyértelműek az Ön számára, vagy a termékek használatával, üzemeltetésével kapcsolatban kérdése merülne fel, akkor lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol munkatársaink készségesen segítenek.

<< Vissza