Papír Írószer Webáruház

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Termékek szűrése

Árszínvonal

4 Ft - 301 504 Ft

Gyártó

Szín

Kiszerelés

Méret

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Papír Írószer Webáruház


Találatok száma: 2879
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Boríték LC/6-os SZILIKONOS 114x162 mm

Boríték /kicsi/ LC/6-os öntapadós, lehúzható szilikonos védőcsíkkal, fehér. A boríték belseje szürke bélésnyomott, mely teljesen eltakarja a küldött iratot. Méret: 114x162 mm. Kiszerelés: 1000. ..

Méret: 114x162 mm
Kiszerelés: 1000 db/doboz

Boríték LC/6-os ÖNTAPADÓS 114x162 mm

Boríték /kicsi/ LC/6-os öntapadós, fehér. Méret: 114x162 mm Kiszerelés: 1000 db/doboz

Méret: 114x162 mm
Kiszerelés: 1000 db/doboz

Boríték LC/6-os ÖNTAPADÓS JOBB ABLAKOS 114x162 mm. Ablak méret 35x90 mm

Boríték /kicsi/ LC/6-os öntapadós, jobb ablakos, fehér. Méret: 114x162 mm. Ablak mérete: 35x90 mm. Ablak elhelyezése jobbról: 30 mm, alulról 20 mm. A boríték belseje szürke bélésnyomott, mely teljesen. ..

Méret: 114x162 mm
Kiszerelés: 1000 db/doboz

Simítózáras műanyag tasak 6x8 cm.-es

Simítózáras átlátszó műanyag tasak apróbb termékek gyors, higiénikus tárolására Mérete: 6x8 cm. -es. Kiszerelés: 100 darab/csomag. Az egységárat egy darabra tüntettük fel.

Méret: 6x8 cm
Kiszerelés: 100 darab/csomag

A.3510-216/UJ Elsőfokú munkaköri orvosi alkalmassági vélemény szabadlap

A. 3510-216/UJ Elsőfokú munkaköri orvosi alkalmassági vélemény szabadlap. Saját gyártású, A/5-ös nyomtatvány

Boríték LA/4-es ÖNTAPADÓS 110X220 mm

Boríték /csekk méretű/ LA/4-es öntapadós fehér. Méret: 110x220 mm Kiszerelés: 1000 db/doboz

Méret: 110x220 mm
Kiszerelés: 1000 db/doboz

Hurkapálca puha fából 3,2x450 mm

Puha fából készült hurkapálca. Méret 3, 2 mm x 450 mm

Simítózáras műanyag tasak 7x10 cm.-es

Simítózáras átlátszó műanyag tasak apróbb termékek gyors, higiénikus tárolására Mérete: 7x10 cm. -es. Kiszerelés: 100 darab/csomag. Az egységárat egy darabra tüntettük fel.

Méret: 7x10 cm
Kiszerelés: 100 darab/csomag

Általános műanyag tasak 20x30 cm-es

Általános műanyag tasak, aprócikkek és egyéb termékek tárolásásra. Méret: 20x30 cm. -es. Kiszerelés: 100 darab/csomag Az egységárat egy darabra tüntettük fel.

Méret: 20x30 cm
Kiszerelés: 100 darab/csomag

Boríték LA/4-es SZILIKONOS 110X220 mm

Boríték /csekk méretű/ LA/4-os öntapadós, lehúzható szilikonos védőcsíkkal, fehér. A boríték belseje szürke bélésnyomott, mely teljesen eltakarja a küldött iratot. Méret: 110x220 mm. Kiszerelés: 1000. ..

Méret: 110x220 mm
Kiszerelés: 1000 db/doboz
1 2 3 4 ... 288   Következő >>


 

A Papír - Írószer Webáruház készletei között megtalálhatóak a mindennapi rendszerességgel használt papír, írószer, iskolaszer és irodaszerek. Egyszerűen leadható megrendelés a szükséges irodai eszközökre, kellékekre, de ugyanakkor otthoni íróasztalát, gyermekei iskolatáskáját is megtöltheti mindazon kedvező áru termékekkel, amelyek nem hiányozhatnak belőlük.
 

Szállítási költségek

futár - utánvét
0 Ft - 25 400 Ft » 2 000 Ft
25 401 Ft - 1 000 000 Ft » 0 Ft

Áraink és fizetési feltételek

  • Magyar Forintban értendők,
  • A webáruházban feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.
  • Általában darabonként értendők (eltérést külön jelezzük),
  • Csomagküldés illetve kiszállítás esetén a fizetési mód utánvétel történik
  • A számla végösszege tartalmazza az ÁFA-t illetve az esetleges szállítási költséget is.

Kiszállítási feltételek

  • Ingyenes házhoz szállítás nettó 20 000 Ft fölötti vásárlás esetén az ország területén!
  • Raktáron lévő terméket 24 órán belül kiszállítjuk Békéscsabán, saját gépkocsinkkal.
  • Nettó 20.000,- Ft alatti vásárlásnál 2.000 Ft/csomag szállítási díjat számítunk fel! Egy csomag maximális súlya csomagolással együtt, 30 kg lehet. Kérjük ellenőrizze a csomag sértetlenségét, és ha megsérült a csomagban az áru, vagy hiányos, készítsen jegyzőkönyvet az átvételkor, mert ellenkező esetben reklamációt nem fogadunk el. A megrendelést, amennyiben minden termék raktáron van, a következő munkanapon postázzuk. Esetleges készlet hiány esetén telefonon egyeztetett időben tudjuk küldeni a megrendelt terméket. Az átvétel időpontja függ a futár cég munka rendjétől az adott településen, melyet nem tudunk befolyásolni. Nem áll módunkban futárral történő kiszállítás esetén időpontra történő kézbesítést!

Számlák kiállítása

Minden kiszállított terméket NAV engedélyes számlázási programmal kiállított számlával szállítunk vagy postázunk. A kiállított számla a mindenkori hatályos pénzügyi és jogi követelményeknek megfelelnek. Ettől eltérő módon a megrendeléseket nem tudjuk teljesíteni.
 

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók.

Kivételt képeznek azok a termékek, amelyekre a gyártó vagy a hivatalos forgalmazó eltérő garanciát vállal (egyes termékre több éves jótállás vonatkozik). A garanciát a jótállási jegyen feltüntetett cégnél lehet érvényesíteni. A 72 órás cseregaranciával élhet a vevő, ha rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. Az eladónak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli.

A jótállás kizárólag a rendeltetésszerű használat során keletkezett meghibásodásokra vonatkozik. Fizikailag sérült, törött, hiányos, deformált stb. termékeket nem áll módunkban javítani vagy cserélni. Meghibásodás esetén a terméket csak számlával és jótállási jeggyel, sérülésmentesen, tartozékokkal (doboz, kábel, stb.) vesszük át. Az ingyen irodaszerre, amely esetleges akció keretében más termékhez kapcsoltan ajándékba jár, a fenti garanciák érvényesek.

Rendelkezések a fogyasztók védelméről

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről. 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről. 370/2004. (XII. 26.) Korm. rendelet az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről és az üzleten kívüli kereskedés folytatásának egyes feltételeiről. 151/2003. (IX. 22.) Korm rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról. A jótállási jeggyel ellátott termékek esetén kérjük, forduljon az azon feltűntetett szervizekhez.

Jótállás és szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Tartós használati cikk esetén a jótállás időtartama a jótállási jegyen van feltüntetve.

Elállási jog

A hatályos jogszabályok értelmében  a fogyasztónak minősülő Vásárló a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül elállhat a termék megvásárlására irányuló szerződéstől.

A (2) bekezdés szerint " A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve hogy az értékesítő a 3. paragragus szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett."

Az (5) bekezdés szerint "Az értékesítő köteles a fogyasztó által már kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza.

Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.

A postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

A visszatérítés nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

 

<< Vissza