Bor, sör
Mindszentkállai Olaszrizling 2020
VinAgora Nemzetközi Borverseny – ezüstérem A mindszentkállai Szűcsoldal napsütötte lankáiról származó szőlő és a belőle készült bor jól reprezentálja a Káli-medence sokszínűségét. Zöldessárga. ..
Aszófői Chardonnay 2020
Jellegzetes citrusos illat és íz világa kis vajassággal egészül ki. Savtartalma, testessége és alkoholtartalma kellemes harmóniát alkot.
Aszófői Olaszrizling 2020
Országház Bora 2021- Olaszrizling kategória Aszófőn az öreghegyi és vörösmáli dűlőben termett alapanyagot együtt dolgoztuk fel. A belőle készült bor zöldessárga színű, illatában citrusos és vegetális. ..
Balatonudvari Kékfrankos Templom dűlő 2017 - Carpe diem Selection
Az ezerarcú fajta közepes testű változata. Az öreg tőkéken termett alapanyag esetében nagy gonddal választottuk meg a szüreti időpontot. A hosszú ideig tartó héjonáztatás kézi csömöszöléssel egészült. ..
Levendulás Rozé Mámor
Bor alapú édeskés italunk egy kiváló minőségi rozébor és néhány csepp természetes levendula kivonat találkozásából jött létre. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik az italkülönlegességeket.
Balatoni Szürkebarát 2020
Gyümölcsössége, maradék cukortartalma, szép savai harmoniát alkotnak. Ajánljuk desszertekhez és kvaterkázó bornak.
Dorina Cuvée 2018 - Carpe diem Selection
Az aszófői Öreghegy Balatonra néző lankáin termett három fajta harmonikus találkozása. Illatában muskotályos, virágos jegyek dominálnak. Megkóstolva már felfedezhető az Olasz rizling és a Chardonnay. ..
Balatoni Muskotály 2022
Ottonel Muskotály és Irsai Olivér szőlőket együtt dolgoztuk fel. A héjukban lévő zamatanyagok kinyerése érdekében a lebogyózott cefrét egy éjszakán keresztül áztattuk, majd igazán alacsony. ..
Aszófői Cabernet sauvignon Vörösmál 2017 - Carpe diem Selection
Október végén szüretelt szőlőnkből egy igazi különlegességet kínálunk. A hosszú ideig tartó héjonerjesztés hozzájárult a borban lévő tanninok megfelelő mennyiségéhez és rubinvörös szín kialakításához. .. .
Vászolyi Sauvignon blanc 2020
A megfelelő szüreti időpont és alacsony hőmérsékleten való erjesztés egyaránt fontos szerepet töltött be 2020-as Sauvignon blanc borunk készítésekor. Elsőre vágott füves, bodzás illat, majd kicsit. ..