Papír Írószer Webáruház

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Termékek szűrése

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Papír Írószer Webáruház

Találatok száma: 8
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Naptártartó karton kicsi a 23TA-s naptárhoz. Méret 20,5X16 cm

Fehér karton naptártartó a /kicsi/ 23TA naptárhoz. Szélessége: 20, 5 cm, magassága: 16 cm. Alsó része széthajtható, a naptárat álló helyzetbe helyezhetjük az asztalra.

Szélesség: 20,5 cm
Magasság: 16 cm

Naptártartó karton a normál 24TA-s naptárhoz. Méret 31X16 cm

Fehér karton naptártartó a normál 24TA naptárhoz. Szélessége: 31 cm, magassága: 16 cm. Alsó része széthajtható, a naptárat álló helyzetbe helyezhetjük az asztalra.

Szélesség: 31 cm
Magasság: 16 cm

Naptár holdfázisos közepes asztali 23TA-s tartó nélkül. Méret 21x14 cm

Hagyományos spirálozott holdfázisos jelölésű asztali naptár, hófehér papíron. Az ünnepnapok pirossal jelölve. A karton tartó rész nélkül forgalmazzuk. Egy oldalon, egy hét van feltüntetve. Méret:. ..

Méret: szélesség 21 cm, magasság 14 cm

Társadalom biztosítási TB számfejtési naptár 2018-as

Társadalom biztosítási számfejtési naptár könyvelőknek mindennapos használatra. Két oldalas, 200 gr. -os papírra nyomtatva. 2018-as évre vonatkozó

Naptár holdfázisos normál asztali 24TA-s tartó nélkül. Méret 29X14 cm

Hagyományos spirálozott holdfázisos asztali naptár, hófehér papíron. Az ünnepnapok pirossal jelölve. A karton tartó rész nélkül forgalmazzuk. Egy oldalon, egy hét van feltüntetve. Méret: szélesség 29. ..

Méret: szélesség 29 cm, magasság 14 cm

Színes asztali naptár Budapest képeivel fehér karton tartóval. Méret 32x15 cm

Színes, Budapest fotóival készült spirálozott asztali naptár, fényes papíron. Az ünnepnapok pirossal jelölve. A karton tartó résszel együtt forgalmazzuk. Egy oldalon, egy hét van feltüntetve. A naptár. ..

Színes asztali fekvő naptár Csízió műbőr bevonatú karton tartóval. Méret 30X12 cm

Színes, fotókkal készült spirálozott fekvő asztali naptár, fényes papíron. Az ünnepnapok pirossal jelölve. A műbőr borítású tartó résszel együtt forgalmazzuk. Egy oldalon, egy hét van feltüntetve. A. ..

Nyomott fix napos határidő napló A/5-ös puha műbőr borítással. Menta zöld

Szivacsos, puha műbőr borítású A/5-ös méretű elegáns nyomott évszámos napi határidőnapló. Oldalanként egy napos, a szombat és vasárnap egy oldalon szerepelnek. A napokat betűvel is feltüntették az. ..

Méret: 21x15 cm
Szín: menta zöld


 

A Papír - Írószer Webáruház készletei között megtalálhatóak a mindennapi rendszerességgel használt papír, írószer, iskolaszer és irodaszerek. Egyszerűen leadható megrendelés a szükséges irodai eszközökre, kellékekre, de ugyanakkor otthoni íróasztalát, gyermekei iskolatáskáját is megtöltheti mindazon kedvező áru termékekkel, amelyek nem hiányozhatnak belőlük.
 

Szállítási költségek

futár - utánvét
0 Ft - 25 400 Ft » 2 000 Ft
25 401 Ft - 1 000 000 Ft » 0 Ft

Áraink és fizetési feltételek

  • Magyar Forintban értendők,
  • A webáruházban feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.
  • Általában darabonként értendők (eltérést külön jelezzük),
  • Csomagküldés illetve kiszállítás esetén a fizetési mód utánvétel történik
  • A számla végösszege tartalmazza az ÁFA-t illetve az esetleges szállítási költséget is.

Kiszállítási feltételek

  • Ingyenes házhoz szállítás nettó 20 000 Ft fölötti vásárlás esetén az ország területén!
  • Raktáron lévő terméket 24 órán belül kiszállítjuk Békéscsabán, saját gépkocsinkkal.
  • Nettó 20.000,- Ft alatti vásárlásnál 2.000 Ft/csomag szállítási díjat számítunk fel! Egy csomag maximális súlya csomagolással együtt, 30 kg lehet. Kérjük ellenőrizze a csomag sértetlenségét, és ha megsérült a csomagban az áru, vagy hiányos, készítsen jegyzőkönyvet az átvételkor, mert ellenkező esetben reklamációt nem fogadunk el. A megrendelést, amennyiben minden termék raktáron van, a következő munkanapon postázzuk. Esetleges készlet hiány esetén telefonon egyeztetett időben tudjuk küldeni a megrendelt terméket. Az átvétel időpontja függ a futár cég munka rendjétől az adott településen, melyet nem tudunk befolyásolni. Nem áll módunkban futárral történő kiszállítás esetén időpontra történő kézbesítést!

Számlák kiállítása

Minden kiszállított terméket NAV engedélyes számlázási programmal kiállított számlával szállítunk vagy postázunk. A kiállított számla a mindenkori hatályos pénzügyi és jogi követelményeknek megfelelnek. Ettől eltérő módon a megrendeléseket nem tudjuk teljesíteni.
 

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók.

Kivételt képeznek azok a termékek, amelyekre a gyártó vagy a hivatalos forgalmazó eltérő garanciát vállal (egyes termékre több éves jótállás vonatkozik). A garanciát a jótállási jegyen feltüntetett cégnél lehet érvényesíteni. A 72 órás cseregaranciával élhet a vevő, ha rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. Az eladónak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli.

A jótállás kizárólag a rendeltetésszerű használat során keletkezett meghibásodásokra vonatkozik. Fizikailag sérült, törött, hiányos, deformált stb. termékeket nem áll módunkban javítani vagy cserélni. Meghibásodás esetén a terméket csak számlával és jótállási jeggyel, sérülésmentesen, tartozékokkal (doboz, kábel, stb.) vesszük át. Az ingyen irodaszerre, amely esetleges akció keretében más termékhez kapcsoltan ajándékba jár, a fenti garanciák érvényesek.

Rendelkezések a fogyasztók védelméről

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről. 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről. 370/2004. (XII. 26.) Korm. rendelet az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről és az üzleten kívüli kereskedés folytatásának egyes feltételeiről. 151/2003. (IX. 22.) Korm rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról. A jótállási jeggyel ellátott termékek esetén kérjük, forduljon az azon feltűntetett szervizekhez.

Jótállás és szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Tartós használati cikk esetén a jótállás időtartama a jótállási jegyen van feltüntetve.

Elállási jog

A hatályos jogszabályok értelmében  a fogyasztónak minősülő Vásárló a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül elállhat a termék megvásárlására irányuló szerződéstől.

A (2) bekezdés szerint " A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve hogy az értékesítő a 3. paragragus szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett."

Az (5) bekezdés szerint "Az értékesítő köteles a fogyasztó által már kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza.

Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.

A postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

A visszatérítés nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

 

<< Vissza