Avon-Line Webáruház

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Avon-Line Webáruház

Avon-Line Webáruház Avon-Line Webáruház a Facebookon
Találatok száma: 7
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Sosie karkötő
Ár:
1 499 Ft
( 3 100 Ft helyett)

Sosie karkötő

Három féle színből választható karkötő, közepén féldrágakő dekorációval. Belső átmérője: 6 cm, a legnagyobb szem mérete: 0, 7 cm.

Variációk:
Marianne karkötő a nők biztonságáért
Ár:
1 500 Ft

Marianne karkötő a nők biztonságáért

A karkötő átmérője: 6, 5 cm, hossza: 20 cm. Megvásárlásával te is támogathatod a családon belüli erőszak elleni kampányt.

Alanna horoszkópos karkötő
Ár:
1 699 Ft
( 2 800 Ft helyett)

Alanna horoszkópos karkötő

Fejezd ki magad a stílusos karkötővel, melyet a csillagjegyes medál tesz igazán egyedivé. A karkötő belső átmérője: 6, 5 cm, a medál hossza: 3 cm, átmérője: 2 cm.

Variációk:
Amber karkötő a nők biztonságáért
Ár:
1 700 Ft

Amber karkötő a nők biztonságáért

A karkötőt a végtelen szimbóluma díszíti, mellyel nemet mondhat a családon belüli erőszakra. A karkötő hossza 19 cm, szélessége 0, 9 cm.

Nellie karkötő
Ár:
1 799 Ft
( 2 400 Ft helyett)

Nellie karkötő

Melyik elem vagy? Föld, víz, levegő vagy tűz? Most mind a négy elemet megtalálod a karkötők között. A karkötők átmérője 6 cm, a függő átmérője 1, 3 cm.

Variációk:
Miriam karkötő a nők biztonságáért
Ár:
1 800 Ft

Miriam karkötő a nők biztonságáért

A szíj hossza: 21, 5 cm, szélessége: 1 cm, a medál mérete: 1, 6 x 1, 5 cm. Kék színű, kígyóbőrminta utánzat.

Rosie karkötő
Ár:
2 099 Ft
( 2 800 Ft helyett)

Rosie karkötő

Az angyalszárnyakat minden divattudatos nő kedveli, hiszen azt az üzenetet hordozzák, hogy legyél erős és bátran kövesd az álmaidat. A karkötő hossza 18, 5-21 cm, a díszek mérete 0, 9-3 cm. 

Az Avon-Line Webáruház egy direkt értékesítő internetes Tanácsadónő, ahol Ön egyszerűen, kényelmesen és gyorsan hozzájuthat kedvenc Avon termékeihez. Az oldalon mindig megtalálja az Avon aktuális katalógusában szereplő összes terméket, akciót és ajánlatot. Az Avon-Line Webáruház létrejöttének oka, hogy az Online Tanácsadónő 21. századi módon tudjon kapcsolatot tartani vásárlóival, az Avon termékek használóival, valamint hogy ilyen módon népszerűsítse tovább az Avon termékeit.

Szállítási költségek

futár - előre utalás
0 Ft - 9 999 Ft » 890 Ft
10 000 Ft - 1 000 000 Ft » 0 Ft
futár - utánvét
0 Ft - 9 999 Ft » 1 290 Ft
10 000 Ft - 19 999 Ft » 990 Ft

Az Avon-Line Webáruház megrendeléseit a Royal-Sprint Kft. Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Az Avon-Line Webáruház által feladott csomagról a csomagszám alapján érdeklődhet a Royal-Sprint Kft. Futárszolgálatnál. Interneten történő csomagkeresésre a Royal-Sprint Kft. csomagkereső oldalán van lehetőség, a csomagcímkén található csomagszám 14 számjegyét írja be a keresőbe, és a "Keresés" gomb megnyomását követően megkapja a csomag történetét.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni (utánvétel) vagy biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb (banki előreutalás).
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követő 2 órán belül e-mailben az info@avon-line.hu címen mondhatja le minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl. több hetet kellene várni az adott termék megérkezésére), a rendelést szintén következmények nélkül lemondhatja.

<< Vissza