Multivitamin

Kosár tartalma

  • Az Ön kosara jelenleg üres.

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Termékek szűrése

Árszínvonal

4 700 Ft - 9 000 Ft

Felhívás

Ha Ön is szeretne termékeivel megjelenni a GS Pláza kínálatában, vagy szeretne saját Facebook Áruházat, akkor nincs más dolga mint leadni egy kereskedői regisztrációt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Multivitamin

Találatok száma: 6
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Multi Alap vitamin - 30 csomag
Ár:
4 700 Ft

Multi Alap vitamin - 30 csomag

Részletek Mit tartalmaz a doboz? Minden dobozban 30 kényelmesen hordozható csomag van, ami minden létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a lehető legtermészetesebb formában. Egy napi. ..

Multi Plusz Vitamin - 30 csomag
Ár:
5 750 Ft

Multi Plusz Vitamin - 30 csomag

Mit tartalmaz a doboz? A Vitaking Multi Plusz csomagunk mindent tartalmaz, amit Alap csomagunk, és még hozzátettünk két létfontosságú tápanyagot az agy számára. Az egyik plusz benne a ma kapható. ..

Multi Liquid Alap (180 db)
Ár:
5 950 Ft

Multi Liquid Alap (180 db)

Mit tartalmaz a csomag? A Multi Liquid Alap vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. A csomagban hat doboz található, és dobozonként 30 gélkapszulát tartalmaz. . A multivitamin készítményben benne. ..

Multi Senior Vitamin - 30 csomag
Ár:
6 300 Ft

Multi Senior Vitamin - 30 csomag

Mit tartalmaz a doboz? A Vitaking Multi Senior csomagunk mindent tartalmaz, amit az Alap csomag, és még hozzátettünk két létfontosságú tápanyagot, ami idősebb korban látványosan javíthat az. ..

Flavonoid Komplex 250ml
Ár:
8 000 Ft

Flavonoid Komplex 250ml

Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. A Kombuflavonoid egy antioxidáns bomba. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, .. .

Multi Liquid Plusz (180 db)
Ár:
9 000 Ft

Multi Liquid Plusz (180 db)

Mit tartalmaz a csomag? A Multi Liquid Plusz vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. A csomagban hat doboz található, és dobozonként 30 gélkapszulát tartalmaz. . A multivitamin készítményben benne. ..<< Vissza