Ital
Aszófői Cabernet sauvignon Vörösmál 2017 - Carpe diem Selection
Október végén szüretelt szőlőnkből egy igazi különlegességet kínálunk. A hosszú ideig tartó héjonerjesztés hozzájárult a borban lévő tanninok megfelelő mennyiségéhez és rubinvörös szín kialakításához. .. .
Aszófői Chardonnay 2020
Jellegzetes citrusos illat és íz világa kis vajassággal egészül ki. Savtartalma, testessége és alkoholtartalma kellemes harmóniát alkot.
Aszófői Olasz rizling félédes 2013 - Carpe diem Selection
Az aszófői öreghegyi dűlőben termett szőlőből egy igazi különlegességet készítettünk. A tőkén töppedt szőlőszemek értékes zamatanyagai koncentrálódtak. A belőle készült tüzes borban a maradék. ..
Aszófői Olaszrizling 2020
Országház Bora 2021- Olaszrizling kategória Aszófőn az öreghegyi és vörösmáli dűlőben termett alapanyagot együtt dolgoztuk fel. A belőle készült bor zöldessárga színű, illatában citrusos és vegetális. ..
Balatoni Muskotály 2022
Ottonel Muskotály és Irsai Olivér szőlőket együtt dolgoztuk fel. A héjukban lévő zamatanyagok kinyerése érdekében a lebogyózott cefrét egy éjszakán keresztül áztattuk, majd igazán alacsony. ..
Balatoni Szürkebarát 2020
Gyümölcsössége, maradék cukortartalma, szép savai harmoniát alkotnak. Ajánljuk desszertekhez és kvaterkázó bornak.
Balatoni Zweigelt 2020
Tihanyi- félszigeten termett. Rubinvörös színű, kellemesen finom illatú, bársonyos telt zamatú meggyes utóízzel. Ajánljuk gyümölccsel készült desszertekhez, süteményekhez, édes mártásokhoz.
Balatonudvari Kékfrankos Templom dűlő 2017 - Carpe diem Selection
Az ezerarcú fajta közepes testű változata. Az öreg tőkéken termett alapanyag esetében nagy gonddal választottuk meg a szüreti időpontot. A hosszú ideig tartó héjonáztatás kézi csömöszöléssel egészült. ..
Dorina Cuvée 2018 - Carpe diem Selection
Az aszófői Öreghegy Balatonra néző lankáin termett három fajta harmonikus találkozása. Illatában muskotályos, virágos jegyek dominálnak. Megkóstolva már felfedezhető az Olasz rizling és a Chardonnay. ..
Levendulás Rozé Mámor
Bor alapú édeskés italunk egy kiváló minőségi rozébor és néhány csepp természetes levendula kivonat találkozásából jött létre. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik az italkülönlegességeket.