Tészta, gabonafélék, hüvelyesek

Találatok száma: 21
Népszerűek | ABC | Növekvő ár | Csökkenő ár | Újak | Régiek / oldal

Természet Áldása kuszkusz 500 g

A kuszkusz berber eredetű , a szó jelentése: „jól megsodort”, amely a hagyományos elkészítésére utal. Eredetileg durumbúza-darából, kézzel állították elő : a gőzölt darát kézzel sodorták. ..

Természet Áldása quinoa 250 g

Az inkák által „magok anyjának” nevezett quinoa az egyik legtöbb ásványi anyagot és tápanyagot tartalmazó, legtáplálóbb élelmünk . Őshonos Dél-Amerikában, az Andok területén. Kétszikű. ..

Természet Áldása quinoa 500 g

Az inkák által „magok anyjának” nevezett quinoa az egyik legtöbb ásványi anyagot és tápanyagot tartalmazó, legtáplálóbb élelmünk . Őshonos Dél-Amerikában, az Andok területén. Kétszikű. ..

Természet Áldása pörkölt hajdina 500 g

A hajdina a keserűfélék (Polygonaceae) családjába tartozó, gluténmentes pszeudocerália (álgabona). Magas tápértékének köszönhetően számos egészségre gyakorolt jótékony hatása ismert. Értékes. ..

Természet Áldása sárgaborsó 500g

Természet Áldása sárgaborsó A sárgaborsó az európai konyhákban már régóta ismert és használt alapanyag. Az utóbbi években számos kutatás igazolja a hüvelyesek , köztük a sárgaborsó egészségre. ..

Természet Áldása Cranberry bab 500g

Természet Áldása Cranberry bab Az Amerikában őshonos, hüvelyesek közé tartozó cranberry tarkababot már évszázadokkal ezelőtt is ismerték és szívesen fogyasztották . Az indiánok kb. 5000 éve. ..

Természet Áldása tarkabab 500g

TERMÉSZET ÁLDÁSA TARKABAB A tarkabab egy nagyon bőtermő babféle, amely könnyen felismerhető, barnás-vöröses, kékes-lilás csíkjairól. Kiváló tulajdonságai közé tartozik magas fehérjetartalma, és bár. ..

Természet Áldása zabpehely 500g

Természet Áldása zabpehely A zab a pázsitfűfélék családjába tartozó gabonafajta. A zab könnyen emészthető, magas rost-, ásványi anyag-, és vitamin tartalma miatt, a legszélesebb körben alkalmazható. ..

Természet Áldása hántolt köles 500g

Természet Áldása hántolt köles A hántolt köles tápanyagban gazdag gluténmentes gabonaféle. Lúgosító hatása, egyik legnépszerűbb és legelőnyösebb tulajdonsága, így segít fenntartani testünkben az. ..



<< Vissza