Bioélelmiszer
Természet Áldása Egészség pakk
Egészség pakk A méregtelenítés a szervezetben jelenlévő, annak egészséges működését akadályozó anyagok fokozott kiválasztását és közömbösítését elősegítő természetes módszerek összessége . A szervezet. ..
Természet Áldása pörkölt török mogyoró 1 Kg
A török mogyoró (Corylus colurna) a nyírfafélék családján belül a mogyoró nemzetségébe tartozó fafaj. Hazája. ..
Természet Áldása bio narancslé 1L
Őrizd meg egészséged bio narancslével! A narancs déligyümölcs, a citrusformák alcsaládjába tartozik, őshazája Ázsia. Az első narancsfa. ..
Természet Áldása quinoa 500 g
Az inkák által „magok anyjának” nevezett quinoa az egyik legtöbb ásványi anyagot és tápanyagot tartalmazó, legtáplálóbb élelmünk . Őshonos Dél-Amerikában, az Andok területén. Kétszikű. ..
Természet Áldása szemes mák 500g
Természet Áldása étkezési szemes mák A mák eredetileg a Közel-Keleten őshonos fűszerként használt növény, rendkívül gazdag kalcium és szénhidrátforrás. Már az egyiptomiak, babiloniak és asszírok is. ..
Természet Áldása jázmin rizs 1Kg
Természet Áldása jázmin rizs A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka. Sokoldalúan használható gabona. A rizs a világ lakossága több mint felének alapvető tápláléka. A rizsnek. ..
Természet Áldása pörkölt hajdina 500 g
A hajdina a keserűfélék (Polygonaceae) családjába tartozó, gluténmentes pszeudocerália (álgabona). Magas tápértékének köszönhetően számos egészségre gyakorolt jótékony hatása ismert. Értékes. ..
Természet Áldása vörös lencse 500g
Vöröslencse A vöröslencse növény a Közel-Keletről származik. Ott sok ezer évvel ezelőtt is termesztették már. Nagyon sokféleképpen tálalható magas tápértékű élelmiszer. Előnyei a lencsék közt: - A. ..
Természet Áldása csicseriborsó 500g
Csicseriborsó Származási helye nagy valószínűséggel a Közel-Kelet és a mediterrán régió, napjainkban leginkább Ázsiában és Ausztráliában termesztik. A csicseriborsót Alphonse de Candolle svájci. ..
Természet Áldása kuszkusz 500 g
A kuszkusz berber eredetű , a szó jelentése: „jól megsodort”, amely a hagyományos elkészítésére utal. Eredetileg durumbúza-darából, kézzel állították elő : a gőzölt darát kézzel sodorták. ..